"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » Tuki » Huolto

Miten toimin, jos tuotteeni hajoaa?

Finnsat kuluttajatuki on apunasi tarvittaessa.

Puhelinnumero asiakaspalveluun: 0600–13444 ( numero on maksullinen 0,98 eur/min +pvm).Palvelun aukioloaika on arkisin, maanantai-perjantai klo 8.00-16.00. Palvelukielenä ovat suomi, ruotsi ja englanti.
Kuluttajapalvelusta saa apua seuraaviin ongelmiin:
• Digiboksien ja vastaanottolaitteiden ongelmat
• Apua laitteiden perusasennukseen Finnsat kuluttajapalvelu on suunnattu Finnsat-tuotteisiin
• Ohjeet ohjelmistopäivitykseen

Apua saa myös sähköpostitse: Yhteydenotto tukeen sähköpostitse 

Tuesta saat ohjeet huoltoon toimittamiseen joko suoraa tai jälleenmyyjän kautta.

Yleisen käytännön mukaisesti tuotteesta vastaa ensisijaisesti myyjä. Pidä tuotteen mallikoodi ja sarjanumero sekä ostokuitti aina saatavilla yhdessä vikakuvauksen kanssa, kun otat yhteyttä myyjään. Mahdollinen takuukorjaus on sen jälkeen suoritettava valtuutetussa huoltoliikkeessä.

Tarkista, että kaikki asetukset ovat oikein ennen kuin ilmoitat/reklamoit viallisesta tuotteesta. Lue myös käyttöohjeet huolellisesti. Näin vältetään virheettömien tuotteiden lähettäminen huoltoon. Tietyt ulkoiset tilanteet voivat myös aiheuttaa sen, että tuote koetaan vialliseksi. Korjaamo veloittaa tarkistusmaksun virheettömistä tuotteista, jotka lähetetään huoltoon.

Käytä alkuperäispakkausta tuotteen kuljettamiseen, jos tämä on mahdollista. Kuljetusyhtiö ei korvaa vaurioita, jos tuote on pakattu väärin. 
Mukaan on lähetettävä vian tarkka kuvaus sekä omat yhteystiedot. Jos vaadit takuuhuoltoa, mukana on oltava jälleenmyyjän antama ostotodistus.