"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » Kortinlukijat » CAMC-CIP

Finnsat CAMC-CIP - linkittävä CI+ moduuli

Finnsat CAMC-CIP CI+ -kortinlukijauutuus soveltuu käytettäväksi kaikissa CI+ -yhteensopivissa televisioissa. CI+ -kortinlukijan kanssa yhteensopivat kodinelektroniikan tuotteet tunnistaa pakkaukseen merkitystä CI+ -logosta.

 

CI+ moduuli tarvitaan kaapeliverkon (DVB-C) ja antenniverkon (DVB-T2) maksullisten teräväpiirtokanavapakettien katseluun. CI+ moduuli ei toimi sellaisten korttien kanssa joita ei voida linkittää.

CI+ kortinlukija avaa teräväpiirtoiset maksutelevisiolähetykset ainoastaan CI+ kortinlukijapaikalla varustetuissa televisioissa tai digibokseissa. Kaapelitelevisioverkossa CI+ kortinlukijoita voidaan kuitenkin käyttää myös vanhemmissa televisioissa tavallisen tarkkuuden maksu-tv-lähetysten katsomiseen.

 

Tarkista onko oma televisiosi CI+ yhteensopiva:
Antenna Ready HD -laitteet
Cable Ready HD -laitteet

LADATTAVAT AINEISTOT
 

Antenni- ja kaapeliverkkoon

CAMC-CIP CI+ -kortinlukija on tällä hetkellä saatavana Cable Ready HD -hyväksyttynä kaapelitelevisiokäyttöön ja Antenna Ready HD hyväksyttynä antenniverkkoihin.

 

Kortinlukijan linkitys

CI+ -kortinlukija täytyy aina linkittää, vaikka sillä katsottaisi vanhempia SD-maksukanavia. Tästä syystä vanhempi ohjelmakortti voidaan joutua vaihtamaan uuteen, vaikka ei HD-palveluita tilattaisikaan.

 

 

Kortinlukija ja HD-digisovitin

Jos television kaverina käytetään erillistä Cable Ready tai Antenna Ready -hyväksyttyä HD-digisovitinta ei CI+ -kortinlukijaa tarvita. Tulevaisuudessa lähes kaikki uudet teräväpiirtotuotannot tullaan lähettämään korttilinkitystä käyttäen, jota CI+ -kortinlukija tukee.

Tekniset tiedot
Kuvat
Videot
Kuluttajatuki