"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » HD digiboksit » FHD5000PVR-C

Tallentava digiboksi kaapelikotiin 500 Gt:n kiintolevyllä

Finnsat FHD5000PVR-C on premium-luokan tallentava HD-digiboksi kaapeliverkkoon. Tyylikkäällä laitteella tallennat niin tavallisen kuin teräväpiirtosisällönkin myöhemmin katseltavaksi.

HD-kanavilla on tarjolla monipuolista teräväpiirtotarjontaa: urheilua, dokumentteja, luonto-ohjelmia, lifestyleä ja tietysti leffoja.

 

Uutuuslaitteen suunnittelussa on hyvien teknisten ominaisuuksien lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteeseen voi tallentaa kahdeksan omaa suosikkilistaa. Isonkin perheen kaikki jäsenet voivat laatia oman listan, johon voi valita suosikkikanavansa haluamaansa järjestykseen.

 

Erilaisille ohjelmille, kuten lastenohjelmille, luontodokumenteille tai elokuville - tai vaikkapa kullekin perheenjäsenelle - voidaan tehdä omat kansiot, joista tallennetut ohjelmat on helppo löytää. Tallennetut ohjelmat ja tv-kanavat voidaan myös suojata salasanalla.

Kaksi viritintä - tallenna kahta, katso kolmatta.

 

Monipuoliset liitännät

 

Siinä on erittäin monipuoliset liitännät laitteen kytkemiseksi televisioon ja kotiteatterilaitteisiin. Liitäntöihin kuuluvat HDMI-, komponenttivideo- ja SCART-näyttöliitännät sekä optinen digitaalinen SPDIF-ääniliitäntä ja RCA-ääniliitännät.

Digitaalisen HDMI-liitännän ja Finnsat FHD5000PVR:n skaalaustoiminnon ansiosta myös normaalia digi-TV:n kuvaa voi katsoa tavallista terävämpänä. Käytettävissä olevat tarkkuudet ovat teräväpiirtoiset 1920x1080i, 1280x720p sekä normaalit tarkkuudet 720x576i ja 720x576p.


Energiatehokas

 

Finnsatin uuden digiboksin energiankulutukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Se kuluttaa valmiustilassa vain noin 8 wattia eli alle kymmenesosan tavallisen kirkkaan hehkulampun kulutuksesta.

 

Ei enää myynnissä.

 

LADATTAVAT AINEISTOT
 

Premium-luokan tallentava HD-digiboksi

Vie televisiosi (HD-Ready- tai Full-HD-luokitus) äärirajoille veitsenterävällä kuvalla, joka hyödyntää televisiosi jokaisen pikselin.

 

Kaksi viritintä - tallenna kahta, katso kolmatta

Tallentavassa digiboksissa on 500 GB kovalevy, jolle mahtuu teräväpiirtoista ohjelmaa jopa 95 tuntia ja tavallista tv-ohjelmaa 250 tuntia.

 

 

Iso ominaisuuksiltaan,
pieni virrankulutukseltaan

Finnsatin uuden digiboksin energiankulutukseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja kaikkien raja-arvojen alle mennään kirkkaasti.

Tekniset tiedot
Kuvat
Videot
Kuluttajatuki