"));

Digiboksit HD-lähetyksille antenni- ja kaapeliverkkoon

Tallentavat digiboksit antenni- ja kaapelikotiin

Digiboksit peruskäyttöön

Kortinlukijat

Kuluttajatuki
Etusivu » Finnsat

Finnsat on digitaalisen televisiotekniikan luotettu, suomalainen tavaramerkki.

Finnsat tuo katsojien ulottuville aidon digitaalisuuden, joka tekee televisiosta yksilöllisesti käytettävän palvelun. Kasvava sisällön määrä antaa entistä enemmän valinnanvaraa, ja helppokäyttöiset laitteet mahdollistavat sisällön joustavamman käytön. Finnsat televisiot, sovittimet ja tallentimet on kehitetty tukemaan Suomen lähetyssignaalin erityispiirteitä, ja kotimainen laadunvalvonta vastaa laitteiden ylläpidosta.

 

Digitelevision perinpohjaisen tuntemuksen ansiosta laitteista voidaan tehdä helppoja ja varmatoimisia. Finnsat digisovitin on aina varustettu suomalaisille suunnitellulla suomenkielisellä käyttöliittymällä. Yhtiön maahantuomat laitteet soveltuvat meidän oloihimme ja sopivat asennettavaksi Suomessa. Hankkiessaan testatun Finnsat tuotteen, kuluttaja voi luottaa saavansa käyttöönsä myös kaikki kansallisen digitelevisiomme erityispiirteet.

 

Pyrimme poikkeuksellisen huolellisesti varmistamaan maahantuomiemme digiboksien toiminnan Suomen digi-TV-järjestelmässä, ja tarjoamme tehokkaan tuki- ja huoltopalvelun suomalaiselle kuluttajalle. Meillä on Seinäjoella erittäin ammattitaitoinen ja perusteellinen tuotekehitys- ja testausosasto, jonka tehtävänä on varmistaa maahantuomiemme laitteiden toiminta. Finnsatin tuki ja huolto ovat varmasti kaikkien kuluttajien tavoitettavissa.


Finnsat Oy on toimittanut Suomeen jo lähes miljoona digisovitinta.